BestPrice.gr

Τα προιόντα μας αποστέλλονται συνήθως μέσα σε 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες έπειτα από την ημέρα πραγματοποίησης της πληρωμής μέσω Courier ή μεταφορικής εταιρείας. Στην περίπτωση μεγάλου όγκου δέματος παραγγελίας το κόστος μεταφοράς ενδέχεται να είναι μεγαλύτερο από το υπολογιζόμενο. Ειδικότερα για παραγγελίες που αφορούν μεταφορικά άνω των 10€ η αποστολή θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής μας επικοινωνίας από εμάς προς εσάς για να βρούμε φθηνότερο τρόπο αποστολής (Μεταφορική Εταιρεία).

Τα έξοδα μεταφοράς περιλαμβάνουν τα έξοδα συσκευασίας & αποστολής και αφορούν πάντοτε «παραδόσεις στο πεζοδρόμιο» για μεταφορικές εταιρείες και «πόρτα-πόρτα» για παραδόσεις με CourierΤα έξοδα συσκευασίας συμπεριλαμβάνονται στην τιμή των προϊόντων μας ενώ τα έξοδα αποστολής διαφοροποιούνται ανάλογα με το συνολικό βάρος του δέματός σας και τον τόπο παράδοσης. Θα σας συμβουλεύαμε να ομαδοποιείτε τα προϊόντα σας σε μια παραγγελία όσο το δυνατό περισσότερο εφόσον αυτό είναι εφικτό. Έτσι θα είστε σε θέση να εξοικονομείτε περισσότερα χρήματα από τα έξοδα μεταφοράς. 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

α) Αποστολή στο χώρο σας:

 1) Αποστολή με  Courier:

 Τα προϊόντα που αποστέλλονται με εταιρεία courier σε όλη την Ελλάδα έχουν χρόνο παράδοσης από 1-4 εργάσιμες ημέρες εκτός ειδικών εξαιρέσεων.

 Για μικρού όγκου και βάρους αντικείμενα (έως 2 κιλά) το κόστος αποστολής είναι περίπου 4€+ΦΠΑ 24% για όλες τις τοποθεσίες εντός Ελλάδας.

 Για αντικείμενα που το βάρος τους ξεπερνά τα 2 κιλά το κόστος αποστολής θα είναι 0,70€+24% το κιλό επιπλέον.

 2) Mε μεταφορική εταιρεία για την υπόλοιπη Ελλάδα***:

Αφορά αποστολές σε όλη την Ελλάδα με πρακτορείο μεταφορών για αντικείμενα μεγάλου όγκου ή/και βάρους. Τα εμπορεύματα παραλαμβάνονται από την μεταφορική εταιρεία και παραδίδονται στο χώρο σας στη διεύθυνση που έχετε δώσει στην παραγγελία. Το κόστος μεταφορικών σε αυτές τις περιπτώσεις διαμορφώνεται κατόπιν συνεννόησης .

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: 

• 
Για παραγγελίες που παραδίδονται με  Courier και εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε απόθεμα, η παραγγελία σας θα παραδίδεται το μέγιστο εντός 1-4 εργάσιμων ημερών στα κύρια αστικά κέντρα, εντός 3 εργάσιμων ημερών για τις περιοχές Βορείου Ελλάδος και εντός 3-5 εργάσιμων ημερών για αρκετά απομακρυσμένες περιοχές. 

• Για παραγγελίες που παραδίδονται με μεταφορικές εταιρείες ο χρόνος παράδοσης διαφέρει ανάλογα με την τοποθεσία της παράδοσης και το είδος του προϊόντος. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες. 

Σε περίπτωση μη εκτέλεσης της παραγγελίας σας για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. απεργίες) θα επικοινωνούμε μαζί σας για την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σας.

Για απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί.

** Για όλα τα προϊόντα που ταξιδεύουν με «τρίτες» μεταφορικές δεν φέρουμε ευθύνη.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο δίχως αυτό να σημαίνει ότι η παραγγελία σας δεν δύναται να καθυστερήσει για κάποιους απρόβλεπτους λόγους. Ακολουθούν μερικοί από αυτούς: 

α) Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις προϊόντων των οποίων η παραγγελία μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά τους, με αποτέλεσμα να μην τα έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς το συγκεκριμένο προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό.

β) Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι πλέον διαθέσιμο: Ανάμεσα στα πάμπολλα προϊόντα που διαθέτουμε μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν κάποιες σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και δίχως περαιτέρω διευκρινίσεις αποφασίζει να τα καταργήσει ή τελείωσε το stock πριν προλάβει να ενημερωθεί το σύστημά μας . Στην περίπτωση αυτή ένας υπάλληλος της εταιρίας μας θα αναλάβει να επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις.

γ) Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τον χρόνο μεταφοράς ή/και την ακριβή ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σας.

δ) Σε περίπτωση που τα στοιχεία επικοινωνίας, που έχετε καταχωρήσει, δεν είναι σωστά ενημερωμένα με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.